2011. július 25., hétfő

A tetoválás jegyében...

...születtek meg a legújabb ékszerek, melyekről úgy döntöttem egy kollekciót is elnevezek: Tattoos On Me.
Főként old school és new school stílusú tetoválások ékszer-adaptációit láthatjátok az alábbi képeken, egyelőre csak nyaklánc formájában, de igény esetén fülbevalót is szívesen készítek hozzájuk. Így válna csak igazán kollekcióvá, nem igaz?:)
Ha (nem) tetszenek a nyakláncok, vagy, ha van ötleted/kívánságod, amit szívesen viselnél; vagy esetleg csak fülbevalót  szeretnél, kérlek írd le kommentben a bejegyzés alatt. 

Olyanoknak ajánlom a Tattoos On Me- ékszereket, akik szeretik és viselnek is magukon tetoválásokat; és olyanoknak is, akik szeretik ugyan a tetoválásokat, viszont bizonytalanul állnak a kérdés előtt: varrassak, vagy ne varrassak? Megrendelheted saját álomtetkódat nyaklánc/gyűrű/fülbevaló/kitűző/stb. formájában, és ezt garantáltan nem bánod meg:D

fecske
hableány
dropdead=szűnj meg!
pin up girl

rózsa

A rózsát megmutatom külön, nagyobb méretben is, mert ez most nagy kedvencem lett: 


A fent látható kollekció darabjai egyébként javarészt olyan mintákkal szerepelnek, amelyeket a közel jövőben (talán) én is szívesen magamra varratnék, kicsit másképp. Pl. egy hableányt és pin up girl-t mindenféleképpen szeretnék egyszer. És már az is biztos, hogy fecském is lesz, kulccsal:)))

Holnap viszont egy ilyen kerül fel rám: 

Hogy hova, az maradjon egyelőre meglepetés...beavatottak már úgyis tudják, de pssszt;)
Úgyis megmutatom!:)




Mára búcsúzom ezzel a dalocska-részlettel, ami mostanában igen nagy kedvencem lett:)) Ez csak a soft-osabb része, a gyengébb idegzetűek kedvéért levágtam az elejét (bevallom, azt én sem szeretem annyira), de aki szereti a húzós zenét mindenféleképpen keressen rá: Bring Me The  Horizon: Fuck című számára. Sőt, töltse le a There is a Hell, believe me i've seen it... című albumukat. Zseniális.:)

6 megjegyzés:

  1. nagyon jók lettek ezek a nyakláncok!! az első kettő különösen o,o
    jajjj BMTH, voltál a düreres bulin júniusban? : )

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, örülök,ha tetszenek:))
    Sajnos lemaradtam, pedig próbáltam jegyet "rendelni"...de sajna későn.Jöhetnének még az idén, mert azt tervezem, ha lesz rá lehetőségem, akkor Madridba kirepülnék novemberben, mert a Machine Head előtt fel fognak lépni ott, de az nem lenne olcsó buli...:D Te voltál a Dürerben?

    VálaszTörlés
  3. Hát az biztos, hogy nem lenne olcsó mulatság, de ha még csinálsz pár ilyen ékszert meg is van rá a pénz : DD
    én voltam, azt mondják, hogy nem jók élőben, és nekünk szerencsénk volt, mert itt a lehető legtöbbet hozták ki magukból, de még így is lehúzták őket a kritikákban a sárga földig, deee nekem tetszett, élveztem. jó volt végre élőben hallani/látni őket. mondjuk vicces látványt nyújtottak a 13év körüli lányok, akik anyuci mellett álltak, és Deez Nutson meg Architectsen már az órájukat nézegették, hogy mikor láthatják a hőn áhított Olijukat : DD

    VálaszTörlés
  4. Több tucat ékszert kellene még ahhoz készítenem:D
    Irigyellek is, meg nem is....látni, hallani őket isteni lehetett, viszont amikor lemaradtam a koncertről pont azzal vigasztaltam magam, hogy a sok visítozó kiscsaj úgyis csak áttaposott volna rajtam, úgyh lehet nem is baj...:D

    VálaszTörlés
  5. hát szerencsére nem ők voltak többségben : DD

    VálaszTörlés