2012. március 9., péntek

Vegyes

Ne haragudjatok, hogy ennyire elmaradtam a posztokkal, de zajlik az élet mostanában....úgyhogy alig bírtam utolérni magamat!
De újra itt vagyok, és most behozok majdnem minden lemaradást (sok ékszer nincs lefotózva még), úgyhogy most nem bizti, hogy sokat fogok írni, beszéljenek a képek helyettem....!





cseréltem ezt...:)
erre:)*.*
 Princesss világával: https://www.facebook.com/pages/Princesss-vil%C3%A1ga/197910053614744 Nézzetek be hozzá, csodaszép dolgokat készít, porcelánbóóól!

Ezeket pedig CuteWorld-del cseréltem egy...egy...egy...azt hiszem leopárdos fülire, a tesója részére, úgyhogy azt nem mutatom meg; láttatok már eleget olyat tőlem is:$$
https://www.facebook.com/pages/Cute-World-aranyos-dolgok-vil%C3%A1ga/175958835816781
mer' imádom a pingvineket!<3


Na jó, ennek a Legjobb Barátnős nyakláncpárnak is elárulom a sztoriját, mert annyira jóó....:$ Egy aranyos lány rendelte tőlem, akiről utólag kiderült számomra, hogy Márti, méghozzá ez a Márti: http://martipiercing.com/:)) Írtam is neki, hogy í meg á, tök jóó, szoktam őt követni a fb-on, meg minden:$ Erre ő írta, hogy majd, ha Pesten járok nézzek be, és "meghív" egy piercingre:O Leesett az állam, képzelhetitek!:))) 
Nem igazán járok Pestre, de pont készülőben volt a II. Budapest International Tattoo Convention, amelyre nagy tattoofanokként a barátaimmal fel akartunk nézni. Fel is mentünk, és egy gyors körbejárás után megtaláltam a standját, és kicsit megilletődve vaciláltam, hogy jajj oda menjek, ne menjek...? De végül mondom, úgyis megígértem neki emilben hogy odaköszönök, hát odamentem...:$ Emlékezett rám, és egyből mondta, hogy csináljuk meg a piercinget...nekem újból leesett az állam, nem gondoltam, hogy tényleg megcsinálja....de tényleg megcsinálta:D Annyira örülök neki!^^ Elég rossz lett a kép - most készítettem a telefonommal, de azért látszik... A fültágítóm mellé kértem egy kis pötyikét, mert az arcomra már nem mertem bevállalni több piercinget (legalábbis egyelőre), de onnan még pont hiányzott valami...:D:$ 
Ezúton is nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm Márti, ha olvasod ezt!! Csodás és maradandó emlék!<3

készül... *.*

kész*.*
Na, és legyen egy kép a "mieinkről" is! Íme Miskolc legtutibb tetoválószalonjának, a Skin Workshop Tattoo-nak a convent-es standja; a kicsit pilledt velem, és egy szenvedő alannyal, az utolsó napon:)))





És, egy kis újdonság a végére, ha már így eltértem a tárgytól... ilyet februártól ajándékba küldök - a készlet erejéig minden rendeléshez / azaz még jó sokáig:)) /


Legyen szép napotok!:)

4 megjegyzés: