2012. július 9., hétfő

Varrogatós...

Szegény Optimus fővezérre még nem találtam olyan tokot, amilyet én szeretnék - vagy pedig nagyon drága; meg picit unatkoztam is ma, úgyhogy gondoltam varrogatok valamit...és végül ez a pingvines telefontok lett belőle:)) Nem tudom, hogy elégedett lehetek-e vele, de ahhoz képest, hogy én varrtam, annyira nem lett borzasztó:D Főleg, hogy pingvines....Pingvinmániám pedig határtalan, mint látható...*.* Tetkótól kezdve, a gyűrűn és pólón át szinte mindenem van.... egyszer talán le kellene fotóznom a gyűjteményt, bár azért olyan sok mindenem nincs, vagy ki tudja; a végén még kiderül, hogy mégis, csak így külön-külön nem tűnik fel....hmm...ez elgondolkodtató. A lényeg, hogy nekem mindegy mim van; a legfontosabb, hogy pingvines legyen:D



A háttérben látható tolltartót pedig még meg sem mutattam; pedig már jó pár éve megvan...úgyhogy lefényképeztem a pingvines tokjaimat együtt; főleg, hogy már többesszámban beszélhetek róluk:))) Ezt még Horváth Mónika, vagyis a Vattacukorhajú lány készítette nekem, aki illusztrátorként (pl. Vavyan Fable); vagy a Manka babák készítőjeként is sokaknak ismerős lehet. Nagyon szeretem Mónika munkáit, legyenek azok illusztrációk, Mankák, fotók, táskák, vagy báááármi amit csinál....! 
Gondoltam, kell nekem még valami Mónikás (egyszer kaptam tőle egy nagyon szép táskát; no meg vettem egy általa illusztrált mesekönyvet is:)), ami ráadásul szigorúan pingvines; úgyhogy ezt rendeltem. A fősuli óta fényképezőgép toknak használom. 


A gyöngypingvint ex-szobatársamtól, Rékától kaptam Karácsonyra^^

A helyetekben lebeszélném magamat a varrásról, mert ahogy szokták mondani: "nem épp' egy matyó hímzés...."S:D De ti mit gondoltok?

2 megjegyzés:

  1. Ha haza megyünk és talizunk sütök neked ilyet:P :D

    http://www.mindmegette.hu/pingvin-szelet.recept

    VálaszTörlés
  2. Na azt jól teszed, mert régóta meg szeretném kóstolni a ház kinder pengui-t,amit szintén imádok:D<3

    VálaszTörlés