2010. december 15., szerda

Közös JÁTÉK és egy kitüntetés

Ezennel jelentem minden Kedves Olvasómnak, hogy elkészültem a krumplis ékszerekkel, amelyeket krumplilekvár blog játékához készítettem, és amit már korábban is említettem, hogy lesz.
Íme, őket lehet megnyerni, és, ha a képre ejtesz egy gombnyomást, át is kerülsz a Játék helyszínére:

Külön öröm, és megtiszteltetés a számomra, hogy ezennel én lettem:

A Krumplilekvár Blog Hivatalos Burgonyáskitűző Készítője;

és engem ért az a kitüntetett(!) bizalom, hogy Netuddki - a blog hihetetlen humorral megáldott írója - engem kért fel eme ékszerek elkészítésére.
Nagyon köszönöm Neki ezúton is - természetesen a magasztaló szavakon kívül ezt az egészet; jó volt együtt működni, és remélem lesz még ilyen:)

A blogját már egy ideje a jobb oldali sávról is elérhetitek tőlem (krumplilekvár), szóval látogassátok minél többen, ha nagyon izgalmas és rendkívül élvezetes megfogalmazásban íródott dolgokat szeretnétek megtudni a krumpliról! Én imádom!:D

Uzsgyi játszani!:)

Ui.: Ékszerekre most nem volt időm sajnos, mert elkezdődött a vizsgaidősuck, és haladni kell...de igyekszem! Csak kis türelmeteket kérem, mert ezt túl kell élnem.......... Köszönöm! :)

2 megjegyzés:

  1. Tisztelettel drakulálnék ehhez a gyümölcsöző kapcsolathoz,együttműködéshez!Az ékszerek szépek!Jelentkeztem is a játékba!

    Jámborka néni,a krumplis blog "legtörzsebb"olvasója

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen a drakulációt, és a dícséretet is! Sok sikert, Jámborka néni!!:D

    VálaszTörlés