2011. január 26., szerda

Ambivalens

A mai bejegyzésben igen vegyes érzelmeket kiváltó ékszerek szerepelnek, legalábbis számomra...most igazán látszik, hogy az összes hangulatból készült, és mind mást sugall... :)
Igen, szeszélyes vagyok.^^

Elsőként az én kis identitás-zavaros élettársam, Bubuka által ihletett kiegészítőt mutatnám be. Bubukáról tudni kell, hogy kicsit "más", állandóan búsul valamin, de én így szeretem. <3  Most viszont nagyon elvarázsolt hangulatban van, meglepő...nézzétek csak:

Kitűzhető Bubuka
A következő kreálmány is egy kitűző, ami egy gésát ábrázol, és a haját és a ruháját is Swarovski kristályokkal díszítettem fel. Nagyon szeretem a gésákat, és nő létükre akkora tiszteletnek örvendezhetnek a saját kultúrájukon belül, ami huhhh...és talán pont azért érdemelték ki ezt, mert nem akasztható rájuk a K-betűs szó, pedig sokan azt hiszik, hogy a gésák az ázsiai megfelelői a nálunk ismert... khm...éjszakai pillangóknak. NEM.:) Szeretnék én gésa lenni...pusztán egy pillantással levenni egy férfit a lábáról:D


És igen, újra elkészítettem a korábban említett Buddha-gyűrűt, ami előző alkalommal sajnos balul sült el (szó szerint), és most nagyon elégedett vagyok vele. Ő is kapott egy kis Swarovski-t a homloka közepére.


A következő ékszer, egy nem is olyan kicsi galambot ábrázoló medál. Nem tudom miért készítettem, mármint   magamnak sem tudom megmagyarázni pontosan, hogy milyen érzelmet tükröz a számomra...talán egy kis búval fűszerezett új remény érzését kelti bennem... A galambról mindig a Noé bárkája jut eszembe, s talán igen, ezért készítettem....egy új, s talán boldogabb kezdet reménye ihlette. :)

Talán jól mutatna mellette egy fekete holló is :)
Viccesen hangzik, de a következő ékszert a nyár utáni vágyam ihlette.... :)
Szeretnék már rövid nadrágban, napszemcsiben ülni a fűben a barátaimmal, és sört kortyolgatni a tűző nap fényében. Semmire sem vágyom most jobban. Bár...na jó, egyelőre beérném már a tavasszal is.^^És végül a legnagyobb kérdőjel.... a pisztolyt formáló medál....miért is??? Fogggggalmam sincs:) Csak megtetszett. Megnyugodhat mindenki, nem támadtak gyilkos gondolataim. Az élet sokkal szebb annál, hogy megkockáztassam, és börtönben töltsem:)


Mára ennyi:)
Kicsit spórolnom kell a zsugorfóliával, mert már csak egy lapom van, és egyelőre nem tudom, hogy itthon milyet lehet kapni, mert eddig Esztergomban vásároltam....majd utána járok, ha Miskolcon járok:) A lényeg, hogy a megrendelésekre jusson még....

Mindenkinek szép estét! <3

2 megjegyzés:

  1. Úgy látom, tegnap Japán felől fújhatott a szél, mert én az (egyik)utolsó japán katonáról írtam, Te pedig a gésáról.

    VálaszTörlés
  2. Aztaaa, ha nem mondod, nekem fel sem tűnt volna:D Tök jó! Blogszomszédság van....valamilyen szinten kialakul a szimbiózis itt is, szerintem ennek lehet(t)ünk tanúi:D

    VálaszTörlés