2011. január 21., péntek

Elmúlt az (téli) Álom...

Kérem szépen, levizsgáztam!! :)
Átéltem pár dolgot, amit nem szerettem volna, és senkinek sem kívánok soha, semmilyen körülmények között(!), de hát van ilyen...."Az Élet nagy betűje még hátba vág elégszer" - ugye Beck?!
Épp ezért, egyelőre - nehogy már újabb csalódás érjen -, a rózsaszín napszemcsit egy fekete "optikaira" cseréltem a tisztánlátás érdekében:


A két kis pálcikaemberke nem tudom honnan jöttek...csak úgy kipattantak a fejemből, és a pillanat hevében el is készítettem őket...Tökéletes páros.


Szerettem volna készíteni egy Buddhát ábrázoló gyűrűt is, de sajnos a sütés után túl sötétek lettek a színek, ezért nem látszik az arcból jóformán semmi... sebaj, majd újra alkotom:)

Volt két megrendelésem is, de ezekből csak az egyiket mutatnám meg, ami a Meskámra érkezett, mert a másik megint leopárdos fülbevaló volt, szóval azt már uncsi lenne megmutatni...:)
Szóval, íme: 


Óóóó, és megmutatnám drága örök kedvencemet is, kicsit felturbózott és teljes, elkészült valójában, aki azóta már Karácsonyi ajándékká lett, és remélem kellő örömet szerzett:

Hiányzol, Édes.... :)
Óh, és majd elfelejtettem, hogy Tímejka is kapott egy matyó galambot - ugyanolyat, amit már korábban bemutattam -, mert a vizsgaidőszak elején felhívott, hogy ő abba nagyon beleszeretett, és ő egy olyat nagyon szeretne, és, ha jönnek államvizsgázni, akkor blabla..... :D Hát, elkészült, és nagyon örült neki. Annyi változás történt rajta, hogy ez egy burzsuj galamb, mert  őt már Swarovski kövek ékesítik... 
kitűzend Ő
Mára búcsúzom, aztán igyekszem minél előbb összeszedni magam, és rengeteg új ékszert készíteni!;)

2 megjegyzés:

  1. Vezérigazugatótanácsunk ezúton is legmagasabb szintű örvendezését nyilvánítja a kimagasló vizsgaeredmény tárgyában.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon-nagyon szépen köszönöm a Tisztelt Vezérigazgatótanácsnak az örvendezést! Én is örvendezem:)

    VálaszTörlés