2011. szeptember 25., vasárnap

Mindent bele...!

Igen....Úgy tűnik mostanában mindent beleadok, és a munkásélet jó hatással van a kreatívitásom kibontakoztatására, hiszen amióta dolgozom - ráadásul tömény irodai munkát végzek -, sokkal inkább igénylem ezt a bíbelődős tevékenységet. :)
Tele vagyok ötletekkel és új dolgokat próbálok ki, vagy folytatok már elkezdetteket.... mint amilyen ez a habos(!) süteményes megoldás. Majdnem igazi hab van rajtuk:P


Ezekből egyébként majd gyűrűket szeretnék készíteni, csak előbb rendelnem kellene gyűrűalapokat:$

A másik ékszer - amit szeretnék megmutatni - egy újabb megrendelésből származik. Túl sok hozzáfűznivalóm nincs, talán csak annyi, hogy kivételesen sokat szenvedtem az összeszerelésével.... szép szóval: agyf*szt kaptam, mire befejeztem, de végeredményben elégedett lehetek azt hiszem. Remélem a gazdája is az lesz.^^ Természetesen sok szeretettel készítettem, csak ma valahogy minden kipergett a kezemből, és egy kicsit felhergeltem magam.... :D:D



A következő ékszerkezdeményeket medáloknak szánom majd, nyakláncokra, de most nem volt hangulatom felaggatni őket, bocsi.... :$

Az egyik medál a hőn szeretett Audrey Hepburn-t <3 ábrázolja, a másik pedig egy búsul hintapalintázó kislányt. A kislányt majd a köteleknél kell láncra függeszteni:)

http://www.youtube.com/watch?v=1JfS90u-1g8&NR=1


Éééés most jön az az ékszer, amiért most teljesen odavagyok...pedig én készítettem. Gyurmából ráadásul.
Volt egy régi nyakláncom, amiről leszakadt egy fém golyós medál, és agyalgattam mihez is kezdjek vele....nem szeretek ilyeneket kidobni, mert ki tudja mire lesz még jó, vagy megtartom olyan alapon, hogy hátha kitalálok valamit....legalább már 1 éve tárolgattam ezt a golyót, mire újra a kezembe akadt, és bevillant, hogy mit csináljak vele/belőle. Újrahasznosítottam, így:



Lett nekem egy édes kis békakirályfim....*.* Mit szóltok hozzá??
...De sajna  nem változott herceggé....nekem legalábbis. :(
Talán azért, mert már úton van a hercegem, aki majd a csók után változik békává...vagyis egy húsvér férfi ember :P

Utóirat lent

"A tündérmesékben a hercegnő megcsókolja a rút varangyot, és az daliás herceggé változik. A való életben viszont a herceget csókolja meg, aki pedig rút varanggyá változik." - Paulo Coelho

Nézzétek a körmömet!:P


Jaa, és még megígértem azt is, hogy, ha megérkezik a csodálatos madárkalitkás medálom, akkor azt is megmutatom, úgyhog tessék: 



Utóirat: Tudok ám még ilyen békát készíteni, főleg, hogy most rendeltem 20.000db(!!) strasszkövet:) ...Annyi különbséggel, hogy fémgolyó helyett mondjuk ilyen szép, roppantott hegyi kristály golyóval, vagy másfélével:


Ja, és ha van rá igény, madárkalitkát is tudok még rendelni. Ha érdekel (bármi), dobj egy e-mailt;)

Ne feledd az akciómat sem! Na jóccakát!:))

2011. szeptember 24., szombat

Fiús bejegyzés

Az ám! 
Úgy jött össze a véletlennek köszönhetően ez az egész, hogy most furcsa mód két fiútól érkezett hozzám egy-egy megrendelés:)) Utólag belegondolva meglepő is, és szuper jó érzés is, hogy nem csak a lányok kaphatóak a cuccaimra:)))

Az egyik egy - a korábban már látotthoz hasonló, de mégis más - harapós tornacipő. Igazából úgy látszik családban marad ez a tornacipős dolog, hiszen az előbb említett másik cipő a jelenlegi megrendelőm nővérének készült. Le se tagadhatnák, hogy egy alom.....:D
Ez készült most, fiúsan:
Daninak
Megmutatom újra az Angiét is, hiszen színben is meg stílusban is annyira passzolnánakk most egymáshoz ebben a posztban, hogy szerintem meg kell mutatnom:D:D


A másik megrendelés egy kulcstartót takar, aminek központi szereplője Jack. Jack Daniel's. Nagyon örültem ennek a kérésnek, mert az egyik kedvenc itókám a whiskeycola, Jack-kel meg főleg. Bár Jim-et és John-t sem vetem meg:P ...Másrészről, pont előbb említett rajongásom miatt régóta szerettem volna valami whiskey-set készíteni, és szerencsére most ennek is eljött az ideje:))))

A kérő igazából teljesen rám hagyta a dolgot, 1-2 kritériumot adott csak meg, amelyeknek én igyekeztem eleget tenni:) Remélem sikerült, hiszen az egyik és talán legnagyobb elvárás az volt, hogy a kulcstartó legyen strapabíró. 
Sokat agyaltam, hogyan is lehetne minél inkább törhetetlenné tenni a zsugorkát - mert azért lássuk be...egy bizonyos határ feszegetése(!) során eltörhet....
Ezt a strapabíró tulajdonságot úgy értem el végül, hogy süthető gyurmát nyomkodtam a minta hátoldalára és aztán úgy kisütöttem:)
Egész jó ötletnek bizonyult, mert nagyon masszív cucc lett belőle. A későbbiekben is alkalmazni fogom ezt a techikát 1-2 ékszernél, az tuti.

Íme, Tomi és Jack:




Igen, van egy óriás Jack-es keményplakátom*.*

Lennének már lányos mutogatnivalóim is, de nemááár....ez a poszt maradjon meg így most.  rendhagyóan és különlegesen, fiúsan...Kitüntett figyelemmel fiúknak. 
Bár, jójó...tudom...Angi mégis szerepet kapott a posztban...de Ő inkább számít fiúnak, mint lánynak, úgyhogy elfér:D

Csajok! Legközelebb újra ti jöttök;)

Éjfél után...

...kicsit elkéstem, de a lényegen nem változtat:)


Holnap megmutatok két új kreálmányt. Annyit elárulok a holnapi posztról, hogy kivételesen, és véletlenül nagyon fiús bejegyzés lesz;)))

2011. szeptember 20., kedd

Buzgó zsugorkisiparosnak érzem magam...

Annnnnyira hiányzott már a zsugorkázás, hogy elhasználtam egy egész lapot!! ...Ám sok ékszer nem született, mert csak pár nyaklánc készült sok medállal :D:D Bár összességében sokat rajzoltam, dolgoztam velük:)
De nem is húzom a szót, úgyis mndenkit csak az ékszerek érdekelnek:D

Érkezett két megrendelésem egy kedves leányzótól és a barátnőjétől. Az egyik egy "BFF nyaklánc", a másik pedig egy igen különlegesen megoldott hintázó kislányt ábrázoló medál lett, láncrafűzve:))) Olyan, mintha tényleg hintázna! Nem?:)

Best Friends Forever


Nyakban: 
(A húgom volt a modell kivételesen, ezért aprócska termete miatt az ő nyakában még egy-egy ékszer esetleg nem mutathat olyan jól, mint egy kifejlett, ivarérett emberi példányéban, mint amilyen pl. én volnék... :D)




(Nem tudom miért nem olyan sorban jönnek itt a képek úgy, ahogy kiválogattam, mindegy....)

--

Nagy, buzgó kedvemben, és a húgom unszolására neki álltam néhány édesség készítésének is, így született meg ez a falnivaló nyaklánc, telis-tele ínycsiklandozó nyalánksággal:

mmmhhh....




Megmutatom ezt a kis galambot is, aki a hamarosan rámkerülő 4. tattoom főszereplője, de őt csak úgy passzióból, és helykitöltés miatt készítettem el végül....Ezért még nem is tudom mi legyen a sorsa. Kulcstartó, mobildísz, egyéb...?

Kistubicám^^

Éééésss végül megmutatom az ebben a formában rendkívül egyedi és utánozhatatlan legújabb nyakláncomat is, amit szerintem pont ezért meg is tartok magamnak, mert pont ilyen medálokat, fityegőket már nem tudok szerezni, mert ezeket én is valami régi fülbevalóról, vagy már nem is tudom miről mentettem meg...:)):P De hasonló fityegőkkel természetesen semmi akadálya, hogy neked is legyen egy ilyened...Feltéve, ha tetszik: 





Én, személy szerint most nagyon belezúgtam az ilyen kulcsos-kalitkás-madaras dolgokba, és hát igen....ez meg fog látszani jövő hónapban a bőrömön is^^' ...na meg a nyakamban lógó ékszereken, hiszen most már lesz ez az s.k.-lánc - amit szerintem egyébként szét fogok szedni, külön kulcsos és kalitkás láncra, mert talán így egy picit sok, nem? Bár most a sok csingilingis láncok hódítanak:))) Ja, de ott tartottam, hogy még rendeltem a neten is magamnak egy kalitkás fémbjútit.*.* Majd megmutatom, ha megérkezik:))

Óhh és van még valami! Majd' elfelejtettem ezt a kis - félkész nyuszikás bedugós fülbevalót, aminek még nincs dugója, mert lusta voltam előszedni a ragasztópisztolyt...^^'''''''

zséb nad nulak^^
Egyenlőre ennyi volt Mimi Mókatára mára, de hamarosan újra jelentkezem, hiszen most rendeltem 6 lap zsugorfóliát...tyuhúúú lesz itt mit mutatni bőven!!! ;))))









2011. szeptember 4., vasárnap

Ismét gyurmáskodtam:)

Továbbra sem váltok mesterséget, de fő a változatosság, nem igaz?:)
A dolog úgy jött ismét, hogy a munkába állásom előtti 1-2 szabad napomban szerettem volna még valamit kreatívoskodni, mert nem tudtam előre, hogy meló mellett mennyire lesz időm ilyenekkel foglalkozni, de azt hiszem nem lesz probléma...:)
Viszont problémát jelentett az, hogy kifogytam a zsugorfóliából, ezért tök tanácstalan voltam.... de! Hirtelen eszembe jutott, hogy még maradt egy kis süthető gyurmám a múltkori fültágító-gyártós akcióm után, úgyhogy meg voltam mentve....:)))

És már tudtam is mit készítek...

Amikor augusztusban fesztiválokon dogoztam, az elsőn találkoztam régi ismerősömmel, RizsART-tal, aki süthető gyurmából készít gyönyörű és imádnivaló ékszereket. / A facebook profilját ajánlanám inkább, gyakrabban frissíti a dolgait ott, a blogjáról  az is elérhető:)) /
Ő úgy jön a képbe, hogy korábban rendeltem tőle - a pingvinimádatomhoz híven - egy pingvines medált, és utólag derült ki a találkozás alkalmával, hogy ő azt el is készítette nekem; hiszen ott hevert előttem az ékszeres standján, az asztalon; és amint  megpillantottam, tudtam, hogy ez az a pingvin, ami nekem készült^^. Aléltan a gyönyörtől rá is kérdeztem, és elmondása szerint, e-mailt is írt, hogy készen van, átvehetem, de valamiért hozzám azóta sem jutott el az e-mail...:S Nem is értem...... de végül megkaptam ajándékba tőle a cuki kis totyogóst, aminek nagyon nagyon örültem!! De sajnos másnap elhagytam, mert a szerelőpálcát nem fogta meg rendesen a pillanatragasztó, azon a ponton ahol a pingvint kellett volna tartania... :((( Kétszer is bejártam a fesztivál azon területét, ahol elhagyhattam, de nem lett meg...:((( 
Mentem is hozzá szomorúan, hogy elpanaszoljam a bánatomat, és megígérte, hogy készít nekem másikat, amint lesz egy kis szabad ideje...*.*

...Na, ezért, hogy ne legyek addig se magányos, úgy gondoltam, elkészítem korántsem tökéletes, de -legalábbis számomra - nagyon is szerethető másolatát...:):P

Sajnos szemléltetni nem tudom a különbséget, mert a RizsArt-féle pingvinről képet sem volt alkalmam készíteni, pedig szerettem volna megmutatni Nektek:((( De megpróbálok majd kérni Esztertől, ő biztos lefotózta, hisz'  a saját műve:)

Az enyémen látszik, hogy amatőr munka... Ez a legszembetűnőbb különbség:D Valamint, az enyém kicsit bánatosra sikeredett - bár direkt, hiszen kézzel festettem -, és a hátára egy nagy "I Love You" feliratot festettem temperával - akár a hasát, és a szemeit. Ja, és a lábát. A szívecskéket pedig csillám lakkal  festettem le. Hogy kicsit javitsak az összképen, végül az egész madarat lefújtam fedőlakkal:) Így született meg: Edvin Von Sadvin, akit a férjemmel (:D) neveztünk el így...  A férj egyből le is csapott Edvinre, hogy neki bármi áron, de kell....úgyhogy legközelebbi találkozásunk alkalmával át is adom neki közös gyermekünket:D

Na, de most már nem húzom tovább a szót...megmutatom^^

Íme, Edvin Von Sadvin: 




Ráerősítettem az egyik kedvenc láncomra a RizsART-éhoz hasonló módon, de ez sem maradt meg a szerelőpálcán... :( Valami turpisság van a mostani pillanat-ragasztókban......

Biztos nem fogok átállni a gyurmázásra - bár nagyon élvezem a gyúrogatást is -, de azért megkérdezném, hogy ti mit gondoltok Edvinről?:)) 

2011. szeptember 1., csütörtök

Nyereményjáték POPPY-nál és VRG-nál

Ha szeretitek az antik, vintage, retro, pin up dolgokat, mindenféleképpen kukkantsatok be POPPY-hoz é VRG-hoz; vagy, ha másért nem, akkor azért, mert remek sminkcuccokat lehet most náluk nyerni.

POPPY:



Extra eséllyel indulhatsz a nyereményekért, ha Poppy másik blogjának is követőjévé válsz, amit az alábbi hivatkozásra való kattintás után meg is tehetsz.


Ha ez megvan, tégy eleget az alábbiaknak is:
+ Írj bejegyzést a nyereményjátékról visszamutató linkkel

+Tedd ki a blogod oldalsávjába visszamutató linkkel

+ Oszd meg a nyereményjátékom a  Facebook-on



Összesítve valami hasonlót szeretnék kérni tőletek: 

Email címem: (nem kötelező, csak így tudom értesíteni a nyertest)

Követem a blogod  ... néven
Követem a másik blogod .....néven
Facebook-on lájkoltalak ... néven
Megosztottam a nyereményjátékod a Facebook-on: link
Kitettem az oldalsávba: link 
Bejegyzést írtam az oldalamon: link


VRG:





















Minden, aminek eleget kell tenni a VRG játékában való részvételhez:



Légy a blogom nyilvános követője és likeold a blog oldalát Facebookon.
Azt sem bánnám, ha megírnátok, hogy mit szerettek / nem szerettek a blogomban! :)

+1 esély, ha kiteszed a játék képét linkkel együtt az blogod oldalsávjába
+1 esély, ha megosztod a játékot Facebookon (ha a blogod FB oldalán osztod meg linket kérek, ha a saját profilodról akkor a Print Screen linkjét)
+2 esély, ha bejegyzést készítesz a játékról (nekem úgy is jó, ha több játékkal együtt)
Ha jelentkezni szeretnél, kérlek írj egy hozzászólást, ami ezt tartalmazza kitöltve:

Név, amivel Blogspoton követlek:
E-mail cím:
Név, amivel Facebookon likeoltalak:
+ Link, ahova kitettem a játékot az oldalsávba:
+ Link, ahol megosztottam a játékot Facebookon: 
+ Link a bejegyzésről, amit a játékról készítettem: