2012. június 15., péntek

Zsákbamacska játék!!!

Mivel a facebookon nálam napok óta nem működik a képfeltöltés, ezért úgy döntöttem, hogy nem szenvedek tovább, és nem gyötröm magam reménytelenül azzal, hogy várok míg el tudom indítani a játékot; ezért itt hirdetem meg...de kérlek; FACEBOOK-on játsszatok!:)
Ott ennek a posztnak a linkje alatt tudtok majd kommentelgetni; és azt a bejegyzést kellene majd megosztogatni, okszi?:)

No, akkor jöjjön a lényeg:

Íme a játék, melynek Zsákbamacska a neve - ez gondolom ismerős -; amit licittel kötök össze. Vagyis olyan ajándékcsomagokra(!) licitálhattok, amelyek tartalmára csak akkor derül fény; miután a nyertes kézhez kapta a csomagját:) ...Rizikós; viszont garantáltan többféle Habosbabos ékszer üti a markod, egyszerre....! Szokták is mondani: "aki mer, az nyer";) 
Ráadásul, aki képet küld a kapott-nyert ékszereiről az tuti tagságot szerez a habosbabos Fame Club-ba; ami egy örökös 30% kedvezményt érő törzsvásárlói kártyát vonzz magával:))


Szerintem ollllyan izgalmas*.*



Az első zsákbamacska játék 2012. június 15-től június 17-én, 21h-ig tart!

A játék feltételei:  

1) A licit minden esetben 200 Ft-ról indul;
2) 100 Ft a licitlépcső; vagyis minden egyes licited alkalmával min. 100 Ft-ot, vagy annál többet kell ráajánlanod az előtted lévő utolsó – éppen aktuális – árajánlatra.
3) A licit az én kommentemmel ér véget, amelyben megjelölöm a nyertes nevét is; aki az a személy lesz, aki a zárás előtt legutolsóként licitált - vagyis a legmagasabb és a legutolsó licit nyer.
4) Általában 2-3 naposra tervezném ezeket a liciteket; és 20-21h körül szeretném zárni őket; de majd kiderül mikor hogy sikerül….
5) A nyertes max. 2 napon belül jelentkezhet a badernoemi@gmail.com-on zsákbamacska csomagjáért lakcíme megadásával; így kérem csak az játsszon, aki biztosan tud fizetni. 
6) A postaköltség, ami ajánlottan 400Ft szintén a nyertest terheli; vagyis plusz költségként merül fel. Ezt licitáláskor mindenki vegye figyelembe. Személyes átvétel Sajószentpéteren és Miskolcon megoldható, előre megbeszélt időpontban.
+1) Megosztani ér!:)


JOKER: A licitálók között kisorsolok még egy főt, aki MEGLEPETÉS AJÁNDÉKOT KAP, szóval annak költségeit teljes mértékben én állom!


Na, akkor hajrá!

2 megjegyzés:

  1. nagy nagy szeretés: http://csomokbolcsodat.blogspot.hu/2012/07/dijacska.html

    VálaszTörlés
  2. óóó köszönöm szépen!
    ezt a díjat én is igazán értékelem,mert van benne egy kis élet:))

    VálaszTörlés