2012. augusztus 28., kedd

Vintage

Nagyon rég írtam már, amiért az elnézéseteket kérem!
Annyi dolog történt... Jó is, rossz is...olyan nehéz volt az egész, nem is tudtam miért történnek, és miért pont most ezek velem...Azt hiszem kicsit beléjük is betegedtem lelkileg. Sosem éreztem még ilyet, vagy talán egyszer; amikor az életem vett egy 360 fokos fordulatot két évvel ezelőtt. Ezt végülis aztán a saját javamra fordítottam, még, ha az elején nagyon nehéznek és reménytelennek tűnt is minden; merthogy nem akartam ezt a változást. Elkezdtem egy új életet.
A mostani gubancok miatt(?) az étvágyam még most sem az igazi, bár ezt annyira nem is bánom, mert úgyis diétázom meg sportolok egy ideje, úgyhogy legalább adok egy extra löketet a kilóknak:D
Most már úgy érzem, hogy kezdek túllenni a nehezén, és izgatottan, kíváncsian nézek előre...! Jó dolgok várnak rám....:))

Ha már ilyen múlton rágódos kedvemben vagyok, úgy gondoltam megmutatok egy szép, múltat idéző ún. vintage nyakláncot; amit a kolléganőm és főnököm születésnapjára készítettem!
Hasonlót szerintem még nem is készítettem:) Én nagyon elégedetten tekintettem a végeredményre, remélem Nektek is tetszik:
---*---

Ha már eljutottam odáig, hogy blogposztra vegyem magam, megragadnám az alkalmat, hogy megkérdezzem tőletek: Mit szólnátok, ha készítenék egy olyan ékszerkollekciót, ami egy kicsit extrémebb, rockosabb, kicsit  halálfejes vonalat követne....Ti szeretitek az ilyesmit? :$2 megjegyzés:

  1. Igeeeeeeeeeeen HALÁLFEJEKET AKAROK! :D :) És sokat cserélhetünk is :P :P és kapcsold ki légyszi a hozzászólásoknál a szóellenőrzést mert megőrjít :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szóóóellenőőőrzééés?? majd utánanézek!:D

      Törlés