2012. december 25., kedd

Karácsonyi pihegős

A nagy Karácsonyi "zabálás" közepette gondoltam adok magamnak is és talán Nektek is egy kis szusszanásnyi időt, és írok egy posztot az eddig meg nem mutatott alkotásokról...talán mire ennek a végére érünk, folytathatjuk is a mákos beijgli evést:D*.*

Talán kicsit most még lassabban is fogok haladni, mint egyébként - és ez által nekem be is jön menetrend szerint a terv -, mert épp az Igazából szerelem megy a Viasaton, ezt a filmet pedig nagyon imádom...nem is tudom hányszor láttam már, de nem bírom megunni...ugyanígy voltam a P.S. I love you-val is tegnap éjjel...imádom. Végig néztem azt is, pedig már milliószor láttam - úgyhogy most még fáradt is vagyok!:)))

Na, de vissza a tárgyhoz - bár nem igazán tudom hol kezdjem el az ékszerbemutatót, mert annyi minden felgyülemlett itt...
Azt hiszem kezdem MushrooM Karácsonyi ajándékozós játékával, az most úgyis aktuális:))
Zsófi kisorsolt párokat, a játékra jelentkezők közül, akik megajándékozták egymást.
Én MűvészKisasszony Fannit kaptam, akinek ezt a csomagot küldtem. A "csoportkép" tőle van, de alatta megmutatom egyenként, közelebbről is az ajándékaimat:


Mivel nagyon kedveli a pin up-os és a steampunk-os dolgokat, ezért egy matrózos pin up ékszerszettel, és egy általam Steampunk Futuretraveller címre keresztelt akvarell festménnyel ajándékoztam meg a sok apróság mellett.És, most megmutatom azokat is, amiket én kaptam Marianntól, aki az Angel's Creative oldalt vezeti. Ezúton is nagyon szépen köszönöm az ajándékokat:)


Timitől is kaptam ám ajándékokat, de ezeket már a játék keretein kívül csereberéltük. Ő a Thimmyke design oldal tulajdonosa:


Timinek is nagyon szépen köszönöm, nagyon örülök a meglepetéseknek is, nem is számítottam rájuk!:$$
Amiket én adtam neki, azt egy tőle kölcsönzött képen mutatnám meg, hiszen egyben nem fotóztam le őket:


Ha már ajándékozás, megmutatnám, hogy miket készítettem a kolleganőimnek, szeretteimnek Karácsonyra, hátha jövőre másokat, illetve titeket is megihletnek ezek az apró figyelmességek.

Anyukámnak, nagymamámnak, és a családom szinte összes nőtagjának készítettem egy-egy kávékoszorút, de sajnos nem mindet fotóztam le. Nagyon egyszerű, csak egy akármilyen koszorúalap kell hozzá, egy szép széleseb szalag, és egy erősebb, tartósabb hobbiragasztó; bár én "fugaszil"-t alkalmaztam. Ja, meg a kávé! De ezt kb. bármilyen termésből el lehet készíteni, és fahéjrudakkal, mézeskaláccsal is lehet díszíteni. Én ezúttal egy ilyen egyszerű, finom megoldást választottam.
Elég sok türelem kell hozzá, de szerintem megéri, mert nagyon mutatós és illatos lakás -, illetve asztaldísz a végeredmény:Szeretett kolleganőmnek, Ildikónak ezt a személyreszabott díszt készítettem, mivel nagyon szereti és gyűjti a parfümőket. Igyekeztem egy antik parfümös üveget mintázni, szerencsére rögtön fel is ismerte az igyekezetemet, és mondta is oda fogja tenni a többi parfümös "szelencéje" közé:)))Ééés, végül bemutatnám a legmacerásabb ékszert, amit valaha készítettem 'az unokatesómért mindent" címszó alatt:D:D Még nyáron, vagy ősszel kinézett egy bizsu nyakláncot az egyik népszerű divatmárka üzletében az egyik "shopping turnénk" alkalmával, amit meg is szeretett volna venni, mire én felsikkantottam, hogy ne tegye! Megcsinálom! Bár akkor még nem tudtam mire vállalkoztam......miközben készítettem, azt kívántam bárcsak inkább megvette volna :D:D:D
De azt hiszem sikert arattam, sőt nagyon örült neki; bár, ha mást  mert volna mondani, azt hiszem egyenként tépkedtem volna ki a hajam:D:D


Végül, itt az a kulcstartó, amit a szívemhez oly' közel álló személynek készítettem. Erről már tettem említést facebook-on is, hiszen ez az a csecsebecse, amit egy új trükk alkalmazásával készítettem. Sokat hallottam a zsugorkafúzióról, de nem igazán voltam tisztában azzal, hogy mi is az, úgyhogy utánanéztem. A lényege mindössze annyi, hogy két-három zsugorkalapot egymásra olvasztok, szóval semmi nagy ördöngősség, de ez által már tudok "térbelibb", és igazi két oldalas dolgokat is készíteni.
Nézzétek csak:

Egyik oldal - a jó Autobot:

A másik pedig a gonosz Álca:

Szeretjük a Transformers-t, na:))))

Lassan kezdek a poszt végére érni, és már most kezdem könnyebbnek is érezni magam....azt hiszem már befér egy szelet mákosbeijgli:, de még azért befejezem a bejegyzést!D:D

Jajjj, majd elfelejtettem! 
Élnek ám külföldön is rokonaim, akiknek ezt a babaportrét készítettem ajándékba - a kislányukról, aki januárban lesz 1 éves, de sajnos még csak webcamerán láthattam. Szerencsére nagy sikert aratott a Sophie-ról készített akvarell, bár nagyon izgultam, hogy mit szólnak majd hozzá:))

Ő az én cuki másodunokahúgom: Alexandra Sophia :)

Végezetül megmutatom az ékszereket is, hiszen érkezett hozzám pár Karácsonyi megendelés is, amiket már nyugodt szívvel megmutathatok.
Mivel egy Alkonyatos poszt volt az utolsó, egy újabb Alkonyatos ékszerrel kezdem a sort, amit egy tízéves kislánynak készítettem. Sajnos a képek silányak lettek róla, de remélem felismerhető, hogy Edward és Bella násztánca látható a fülbevalókon és a medálon:


A következő ékszer, amit megmutatok egy kedves barátnőmnek és visszatérő vásárlómnak készült az Iron Fist táskájához és csizmájához - ha jól emlékszem:


Ez a masnis fülbi is Áginak készült. Remélem kellőképpen feltűnő és élénk lett - ahogy kérte:)


Még mindig nincs vége, ezt a nyakláncot Gergő - aki szintén nagyon jó barátom és visszatérő vásárlóm -készíttette velem a nővérének. Nem volt egyszerű feladat, hiszen egy jógás/csakrás témát kért tőlem, én ezt hoztam ki belőle. Szerintem nagyon egyedi nyaklánc lett belőle, úgy hallottam, vagyis szó szerint idézem: "Nővérem majd bepisilt annyira adta neki:D"
Örülök, mert szintén nagyon izgultam, mivel formailag nem túl tipikus és egyszerű a nyaklánc:Küldtem Gergőnek is egy festményt, mert nagyon lelkifurkám volt, hogy anno nem adtam neki egy képemet, ami nagyon megtetszett neki... "Sajnos" én is nagyon beleszerettem abba a festménybe - akár enyém, akár nem, de nem tudtam megválni tőle - még az ő kedvéért sem -, de úgy gondoltam, hogy a másolatát elkészítem és elküldöm neki meglepiként:


Most már tényleg ez az utolsó.... készítettem egy-egy újfajta Best Friend medálpárost is - csak úgy:


Na, azt hiszem én nemcsak mára, de az egész évre is kellőképpen kidolgoztam magam, főleg ezzel a posztal:D:D:D ...Vagyis, ez nem egészen igaz, hiszen 29-én még vár rám egy nagyon izgalmas és pörgős kaland, a Tetoválók Éjszakája Budapesten, ahol hostesskedhetek majd. Nagyon izgatottan várom az ott rám váró munkát:))
Aki szeretne, ott elcsíphet majd, no de félreértés ne essék...ott nem az ékszereké lesz a főszerep;))

https://www.facebook.com/bptattoonight?fref=ts

Grrr, na most már aztán tééényleg jöhet az a mákos beijgli! Lassan a filmnek is pont vége lesz...:))))

Mivel ez évben már nem valószínű, hogy találkozunk, ezért engedjétek meg, hogy mindenkinek nagyon Boldog Új Évet is kívánjak:)))
Remélem jövőre is velem tartotok!<3


2 megjegyzés:

 1. Ott vannak az ékszereim. <3
  Ezzel az unikornissal egyszerűen nem tudok betelni... :D
  Nem is tudtam, hogy Fannit "húztad" a játékon. :D Nagyon dögös dolgokat kapott, ahogy látom. =)

  VálaszTörlés
 2. Bizony ott:))) Nagyon örülök, hogy tetszik, viseld egészséggel^^ Én is imádom a tőled kapott ékszereket, tegnap be is tettem a pingvint, hadd lógjon a fülem(b)en:))))
  Ó, Te ismered?? Remélem neki is tetszenek az általam készített dolgok, vele sajnos nem találkoztam, postán juttattam el az ajándékait - márcsak az igazi meglepetés végett is^^

  VálaszTörlés