2011. szeptember 24., szombat

Fiús bejegyzés

Az ám! 
Úgy jött össze a véletlennek köszönhetően ez az egész, hogy most furcsa mód két fiútól érkezett hozzám egy-egy megrendelés:)) Utólag belegondolva meglepő is, és szuper jó érzés is, hogy nem csak a lányok kaphatóak a cuccaimra:)))

Az egyik egy - a korábban már látotthoz hasonló, de mégis más - harapós tornacipő. Igazából úgy látszik családban marad ez a tornacipős dolog, hiszen az előbb említett másik cipő a jelenlegi megrendelőm nővérének készült. Le se tagadhatnák, hogy egy alom.....:D
Ez készült most, fiúsan:
Daninak
Megmutatom újra az Angiét is, hiszen színben is meg stílusban is annyira passzolnánakk most egymáshoz ebben a posztban, hogy szerintem meg kell mutatnom:D:D


A másik megrendelés egy kulcstartót takar, aminek központi szereplője Jack. Jack Daniel's. Nagyon örültem ennek a kérésnek, mert az egyik kedvenc itókám a whiskeycola, Jack-kel meg főleg. Bár Jim-et és John-t sem vetem meg:P ...Másrészről, pont előbb említett rajongásom miatt régóta szerettem volna valami whiskey-set készíteni, és szerencsére most ennek is eljött az ideje:))))

A kérő igazából teljesen rám hagyta a dolgot, 1-2 kritériumot adott csak meg, amelyeknek én igyekeztem eleget tenni:) Remélem sikerült, hiszen az egyik és talán legnagyobb elvárás az volt, hogy a kulcstartó legyen strapabíró. 
Sokat agyaltam, hogyan is lehetne minél inkább törhetetlenné tenni a zsugorkát - mert azért lássuk be...egy bizonyos határ feszegetése(!) során eltörhet....
Ezt a strapabíró tulajdonságot úgy értem el végül, hogy süthető gyurmát nyomkodtam a minta hátoldalára és aztán úgy kisütöttem:)
Egész jó ötletnek bizonyult, mert nagyon masszív cucc lett belőle. A későbbiekben is alkalmazni fogom ezt a techikát 1-2 ékszernél, az tuti.

Íme, Tomi és Jack:




Igen, van egy óriás Jack-es keményplakátom*.*

Lennének már lányos mutogatnivalóim is, de nemááár....ez a poszt maradjon meg így most.  rendhagyóan és különlegesen, fiúsan...Kitüntett figyelemmel fiúknak. 
Bár, jójó...tudom...Angi mégis szerepet kapott a posztban...de Ő inkább számít fiúnak, mint lánynak, úgyhogy elfér:D

Csajok! Legközelebb újra ti jöttök;)

2 megjegyzés: