2011. április 29., péntek

árleszállítás

A mai naptól visszavonásig új, kedvezőbb árakon juthattok hozzá az ékszereimhez! :)

A korábbi árlistához képest jelentősen egyszerűsítettem a jelenlegit - magamnak is -, méghozzá úgy, hogy  nem minden esetben tüntettem fel fix árakat; csak meghúztam egy minimum és maximum árhatárt, amit bizonyos ékszerekért szeretnék elkérni. Az árak így ezeknek a határoknak megfelelően, és értékarányosan emelkedhetnek vagy csökkenhetnek az ékszerek díszítettségétől (strasszok, csillámok, stb.) és a minta kialakításának bonyolultságától (csipkézett forma, aprólékos kidolgozást igényel-e, illetve az ékszer mérete, stb.). 
Az árakat így a Ti igényeitekhez és pénztárcáitokhoz is tudjuk alakítani - közösen.:) 

Az ÚJ árlista már elérhető a jobboldali sávon az "Áruló" címszó alatt, de itt is megnézhetitek: 




2011. április 26., kedd

...



...avagy elvan Noémi, ha nincs zsugorkája és unatkozik...
/ remélem ti látjátok,halljátok, mert van, akinek nem sikerült...:( /

2011. április 25., hétfő

turkáló

Úgy tűnik  a zsugorkázás mostanában háttérbe szorul, de kénytelen is, hiszen fogytán van, vagy pedig nincs alapanyagom....sajnos.
...De így legalább teret engedhetek annak, amit szintén olyannyira szeretek, mint a zsugorkázást, ez pedig nem más, mint a textilfestés. 
Oly' sokat nem foglalkoztam még a dologgal, sok-sok ötlet van inkább a fejemben, de született már a múltban 1-2 felkérés ezzel kapcsolatban, és ajándékba is készült egy póló; és végre magamnak is festettem egyet... :)
Ezeket szeretném most megmutatni Nektek.

Az atléta ballagási ajándéknak készült a húgom legjobb barátnőjének az unokatesójának, Viviennek a keresztszüleitől általam:D Az atléta anyaga csíkozott-bordázott, ezért elég nehéz volt szépen megfesteni, de felvéve egyáltalán nem tűnik ennyire csíkosnak, mint a képen viseletlen állapotában. Állítólag nagy sikere lett, aminek nagyon örülök:



A House-os póló az exemnek készült ajándékba, mert nagy Dr. House Fan, és a nemtom hanyadik évad nemtom hanyadik, de "House vs. God" című része ihlette; csak a póló hátára Isten helyett, Jézus neve került, mert az exnek ez a beceneve:)


És, végül a sajátom, amit a napokban festettem. Szeretem az ilyen váll-leesős felsőket, és külön a szemtelen szövegű pólókat. Mivel ilyet ritkán találni egyben, szerintem, ezért ötvöztem a kettőt...ehhez szétnyirbáltam egy már "nemkell' pólót....és így már kell:) A tucatcuccokat se szeretem, egyediségre törekszem az öltözködés terén is, ezért ez a felső külön öröm. Ilyen aztán senkinek se lesz...! :)

Pislogj, ha akarsz engem...

Na jó...még egy van nekem....de ezt nem festettem, bár szerettem volna, csak fehér textil festékkel nem rendelkeztem; illetve úgy gondoltam, hogy felesleges pénz kidobás lenne mind a pólóra, mind pedig a festékre, mert az nem is fogná be szépen a fekete anyagot, úgyhogy ezt a pólót - ami szintén régi vágyam volt - szakemberre bíztam a Miskolc Plaza-ban, ahol bebizonyosodott: tényleg a mosoly a nők legnagyobb és leghatékonyabb fegyvere, amivel bármelyik pasi lekenyerezhető...
Utólag fel is merült bennem a kérdés, hogy lehet belefért volna tőlem még egy kis pimaszság, és lehet el kellett volna bújtatnom a pénz között a névjegyem....hátha... :D 

2011. április 16., szombat

faltetoválás

Sajnos mostanában ismételten nem volt időm zsugorkázni, a szakdogaírás folyamán felhalmozódott beadandó-halom miatt, amiket el kellett készítenem már így a félév végére...pedig kaptam egy megrendelést egy ismerősömtől, miközben még javában szakdolgoztam... azonban ennek semmi köze a zsuorkázáshoz, ugyanis faltetoválást kellett festenem, hungarocell lapokra:)
Mivel elég régen érkezett a kérés, nem szerettem volna tovább halogatni, úgyhogy tegnap előtt egész nap csak festettem....festettem és festettem....éjfélig. De szerintem megérte a fáradozást, mert egész jó lett:)
8db 50x50cm-s lapról van szó, és mivel mintás, néhol rücskös is, ezért meglehetősen nehéz volt ezeken a területeken egyenesbe hoznom a vonalakat, de amennyire lehetett megoldottam:)

A helyi orvosi rendelő laborjában lesznek elhelyezve a "képek", és szerintem jól fog mutatni a hófehér, csupasz falakon ez a madaras-ágas kompozíció:)

Remélem a laboráns hölgynek is tetszeni fog az elkészült minta, mert teljesen rám bízta a dolgot, azt mondta azt festek, amit akarok... :)

Hát íme, ez lett a végeredmény:





Ha lehetőségem lesz rá, szeretném a laborban - már falra helyezett állapotukban - is lefotózni őket.
Nagyon kíváncsi vagyok^^

2011. április 11., hétfő

Hiphiphiperhurrááá

Annyira örülök, hogy újra összeáll a Hiperkarmaaaaaaaaa:D
Egyik nagy-nagy kedvenc hazai zenekarom, akikről azt kell tudni, hogy miattuk szerettem volna Budapest környékére felsőoktatásba menni, hogy járhassak a koncertjeikre; de pechemre, pont addigra feloszlottak, mire oda jutottam, hogy.....! És milyen ironikus...mire elkerülök Esztergomból, mi történik???? Újra összeállnak:D Velem mindig ilyen ironikus sors fintorgatós dolgok történnek....nem is értem mit csodálkoznak néha az emberek, hogy olykor én is ironikusan szarkasztikus vagyok?!?!:D

Jajj de jóóóóóóóóóó.....
....Úgy éreztem ezt meg kell osztanom a világgal, ez nekem akkora hír...hatttalmasss^^
Úgy érzem magam, mintha megint szerelmes lennék:D:D....a pillangók csak úgy pogóznak a hasamban :D

Nem is tudom melyik számukat mutassam meg hirtelen... mindegyik a kedvencem, de hát jó....legyen ez:



Meg eeeeeeez:

2011. április 1., péntek

Hab a tortán, és a kollekció

Szó szerint:)
Kipróbáltam egy PopCornPen nevű tollat, aminek olyan a "tintája", hogy hő hatására felpuffad, és egy kicsit szivacsos állagú dolgot eredményez...Ezt a furi csodacuccot én most tejszínhabként próbáltam ki egy muffin tetején, amit aztán meghintettem csillámporral is, hogy még kívánatosabb legyen:)


Kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá? 
Gyártsak több ilyet?

...És, ha már tesztelés van, akkor bemutatom a kollekció-tervemet is, amit facebook-on már megosztottam, de a vélemények terén hátha itt a blogon több sikerrel járok... valamiért nem mertek megszólalni, pedig nem harapok:) 
Szóval, a kollekció...egyelőre a mood&charm nevet kapta, de várom az ötleteket erre is, na meg arra, hogy szerintetek milyen medálokat rendeljek hozzájuk? Valamint milyen szavakat látnátok még szívesen? Utólag eszembe jutottak olyanok is, hogy "hope"(remény), "trust"(bizalom), neveket is lehet, stb... :)
Elkészítettem ebből is egy prototípust a "love"-hoz, sajnos a többit egyelőre lehetőségem sincs befejezni a végleges koncepció szerint charm-okkal együtt, mert nincsenek :) :( ...Ezért kérném a Ti segítségeteket, mert szeretném, hogy legyenek, de milyenek? Etsy-ről rendelnék, de akkor olyat, ami nektek is jó lenne. 

Íme a félkész kollekció: 

"Lone"(magány), "Fate"(sors), "Dream"(álom), "Love"(szerelem), "Hate"(gyűlölet), "F*ck"(****) 

Izgatottan várom a véleményeteket és az ötleteiteket:)