2012. április 30., hétfő

hbsbbs Fame Club: Szalai Vikesz

Egy újabb pályázó, jeeee:)


A Fánk és én <3:) Szerelem volt első látásra! Már a reklámban beleszerettem mikor leszúrta magát egy fogpiszkálóval és most most most: AZ ENYÉM :)))) Egész nap velem lehet és ha rá nézek egyből jobb kedvem lesz:) Ráadásul a kis <3:)-től kaptam ami még egy plusz pont:) És annyira cuki, hogy belehalok! Szóval köszönöm Mimmentyűnek, hogy ilyen király módon megcsinálta:)"

Köszönöm Vikesz, üdv a klubban!:))


hbsbbs Fame Club: Kaulics Angelika

Megérkezett a második érvényes poszt a játékba:)))


"Szóval miért szeretem a Habosbabost? Egyrészt, mert imádom Báder Noémit, aki gimi óta az egyik legjobb barátnőm, és alkotótársam, másrészt sok segítséget nyújtott, amikor elindítottam a saját kreatív oldalam. :) (Furcsa úgy írni Róla Neki, mintha egy ismeretlen embernek írnék :D ) Sokat cseréltünk, beréltünk, de sajnos minden Habosbabos zsugorkás ékszerem feladta a szolgálatot, aminek nagy eséllyel az az oka, hogy nem vagyok épp az a finom csajszi, aki vigyáz az ékszereire. Ennek ellenére remélem, hogy pótolható a képen is látható sörös fülbevaló, mert jó dolog egy távol élő baráttól valami kis csecsebecse, ami emlékeztet rá, és eszembe juttatja, hogy akárhol is vagyunk Ő akkor is ott lesz nekem, és tudom, hogy rajta is ott van az egyik csomózványom ^^
... ja, és aki még nem tudná, Ő lesz az egyik koszorúslányom, ha férjhez megyek! :) Szeretés! Angi voltam. :)"

Köszönöm, Angi! Gondolom nehezen ment, de csak sikerült írnod:D Neked is megy a 30% kedvezmény, üdv a klubban!
Hmm...igen...jól mondja!:D Az ékszereim strapabíróak, de persze mint minden csecsebecsének ezeknek is vannak bizonyos határaik, amiket nem kellene feszegetni....és, mint tudjuk - vagy legalábbis én, meg azok, akik ismerik Angit - tudják, hogy ez a csaj nem éppen a nőies, kecses mozdulatokról híres...főleg, ha részeg...ami majdnemhogy mindennapos - egy kis túlzással:D De mi így szeretjük! És, igen...ígérem, hogy előbb-utóbb pótolom a kis korsó söröcskéidet, csak gyere haza(!!!!!!!), mert személyesen szeretném átadni neked a kis korsó nagy és igazi tesójának társaságában; egy jóóóó kiadós csajos dumcsi mellett, ami régen volt....:( Hiányzol, barátosném!<3


2012. április 26., csütörtök

hbsbbs Fame Club: Kerékgyártó Bettina


Meg is érkezett a mai nap folyamán az első nevezés a Club-ba, és a játékba is. Nagyon örülök:))))
Kaptam képet is, és irományt is, annak rendje és módja szerint, úgyhogy nincs más dolgom; mint megmutatni Nektek!


"Teljesen véletlenül találtam rá a Habosbabosra a facebook-on.
Azért választottam a Te oldalad,mert nagyon ügyes vagy és nagyon szépek, igényesek az ékszerek amiket készítesz! :)
Ahogy böngészgettem az oldalt, ez a fánkos szett szerelem volt első látásra. *-*
Így hát nem is volt kérdés, hogy melyiket válasszam. :) 
Amikor csak ránézek a beleharapott fánkocskákra,mindig mosolyt csalnak az arcomra és jó kedvem lesz tőlük! :) 
Az pedig egy másik sztori, hogy személyesen vehettem át tőled, és beszélgethettünk egy kicsit. :))"

Köszönöm Bettina, és üdv a hbsbbs Fame CLub-ban!^^

Hbsbbs FC

Neem, nem alapítottam focicsapatot, bár az sem állna távol tőlem....!:)))
Ez a rövidítés a Habosbabos Fame Club-ot takarja, ami azért jött létre, hogy Nektek kedveskedjek!:))

A klubtagság és a törzsvásárlói kártya megkaparintásáért nem kell mást tenned, mint:


-  szerepelj együtt a képen a Habosbabos ékszereddel / vagy csak az ékszer(eke)t fotózd le!
-  a fotó lehetőség szerint a lehető legjobb minőségben készüljön!
- dobd fel a képet valami extrával, pl. montázs, vagy valamilyen speciális effekt, bár ez nem alapfeltétel...csak, ha kedved van hozzá/értesz hozzá.
-  írj egy rövid posztot - véleményt, tapasztalatot stb. - az ékszeredről. Például, hogy miért pont a Habosbabost; illetve - főleg egyedi megrendelést illetően - miért pont azt az ékszert választottad tőlem! 
- e-mailedben küldd el a nevedet, és az e-mailcímedet is a badernoemi@gmail.com-ra!

Mindössze ezeknek a feltételeknek a teljesítése szükséges ahhoz, hogy 
tiéd lehessen a 30%-os törzsvásárlói kártya a 
Hbsbbs Fame Club-ba!:)




Most még nyerhetsz is...

...Mert mindazok, akik beküldenek nekem képet:
 sorsolásban, illetve nyereményjátékban is részt vesznek
Méghozzá úúúúgy, hogy ketten is kikerülnek a képzeletbeli kalapomból. Emígyen:
- 1 szerencsést én sorsolok ki, és további
- 1 fő rajtatok múlik! Azaz, aki a facebook-ra feltöltött képek közül a legtöbb lájkot és megosztást éri el, az is kap egy szabadon választott ékszert a törzsvásárlói kártyája mellé!
A lájkolós játék május 31. éjfélig tart!

2012. április 25., szerda

Rajzoskodás

A Fanni gardróbja (oldalsávomon) írója megkért engem a minap, hogy rajzoljam le őt a blogjára, kicsit mesehősös stílusban.
Küldött is nekem egy képet, ami nagyon tetszett neki, és hogy ő olyanra gondolna; de annyi változtatást kér, hogy a lány arca legyen Fannisabb, meg a szoknyája rövidebb. Én egyebeket is változtattam a rajzon; például a cipőjét is lecseréltem, mert úgy gondoltam Fannihoz jobban illik a masnis babacipő, a hosszú csüngős láncok meg főleg! Még jó, hogy ilyen jól ismerem!:):$

Nézzétek csak, nektek hogy tetszik?

by Habosbabos
 És, íme az eredeti:

Ti eljátszottatok már a gondolattal, hogy hogyan néznétek ki egy rajzfilmben?:)))
Én sokszor...bár egyébként is úgy érzem magam, mintha egy rajzfilmben élnék...*.*

Azt is elárulom, ha már Fanni is beharangozta a blogján, hogy hamarosan egy közös játékkal is jelentkezünk, mely végén egy naaaaaagy közös ajándékcsomagot sorsolunk ki......az akció még tervezés alatt áll, de hamarosan jelentkezünk a részletekkel!:)))
Nagyon izgulok, szupi lesz!

2012. április 20., péntek

Hírnév, nektek:)

Bemutatnék egy fotómontázst, amit az egyik kedves megrendelőm küldött nekem, mert megkértem, hogy fotózza le az ékszereket...ugyanis nekem valahogy kiment a fejemből... -.-'
Tök jó kis összeállítás lett szerintem; és e kapcsán arra gondoltam, hogy ebből akááár lehetne egy sorozatot is csinálni.... :)
Amit nem én csináltam, azt összekarmoltam, mint egy gizsdzidza... ja, a tolltartón lévő muffin viszont még saját termés. ó... a köves fülit sem én készítettem, bár azon látszik is szerintem, hogy "gyári":)
Na, de az erről a képről pattant ötlet a következő: 
Mindenki, aki eddig rendelt tőlem, beküldhetne egy jó minőségű - lehetőleg nem mobilos - képet magáról a badernoemi@gmail.com-ra, amelyen vagy a Habosbabos ékszereivel pózol, és/vagy csak az ékszerekről, ha szégyenlősebb az illető; kiegészítve a képet egy rövid kis tapasztalati leírással, hogy mit gondol az ékszeréről/ékszereiről, esetleg mi a sztorija az ékszerének - főleg, ha egyedi megrendelés, stb...bármit írhatsz, ami eszedbe jut a csecsebecsédről. És, itt jön a lényeg: én írnék erről egy posztot itt, a blogon, és a facebook-ra is feltölteném a képet.
Ééés a lényeg lényege, hogy a képek beküldői mindannyian kapnának egy-egy elektronikusan elküldött, névre szóló, és kóddal is ellátott 30%-os kedvezményt nyújtó törzsvásárlói kártyát, amelyet korlátlan ideig használhatnak nálam, bármennyi ékszerre, bármikor:) 

Tehát a feltételek újból:
-  szerepelj együtt a képen a Habosbabos ékszereddel / vagy csak az ékszer(eke)t fotózd le!
-  a fotó lehetőség szerint a lehető legjobb minőségben készüljön!
- dobd fel a képet valami extrával, pl. montázs, vagy valamilyen speciális effekt, bár ez nem alapfeltétel...csak, ha kedved van hozzá/értesz hozzá.
-  írj egy rövid posztot - véleményt, tapasztalatot stb. - az ékszeredről. Például, hogy miért pont a Habosbabost; illetve - főleg egyedi megrendelést illetően - miért pont azt az ékszert választottad tőlem! 
- e-mailedben küldd el a nevedet, és az e-mailcímedet is a badernoemi@gmail.com-ra!

Mindössze ezeknek a feltételeknek a teljesítése szükséges ahhoz, hogy 
tiéd lehessen a 30%-os törzsvásárlói kártya a 
Hbsbbs Fame Club-ba!:)
* ♥ *


FONTOS KIEGÉSZÍTÉS! (2012. április 24.)
Elmulasztottam megemlíteni azt a fontos dolgot a poszt tényleges közzétételekor - emelvén a "tétet", és talán fokozván az aktív részvételetek esélyét az akcióban -, hogy mindazok, akik beküldenek nekem képet:
 sorsolásban, illetve nyereményjátékban is részt vesznek
Méghozzá úúúúgy, hogy ketten is kikerülnek a képzeletbeli kalapomból. Emígyen:
- 1 szerencsést én sorsolok ki, és további
- 1 fő rajtatok múlik! Azaz, aki a facebook-ra feltöltött képek közül a legtöbb lájkot és megosztást éri el, az is kap egy szabadon választott ékszert a törzsvásárlói kártyája mellé!
A lájkolós játék május 31. éjfélig tart!


* ♥ *
Itt, és most megragadnám az alkalmat arra is, hogy megmutassam nektek- nehogy azt higgyétek én csak lustizom - a legújabb szerzeményeimet!:) Annnnnnnnnnnnnnyi ékszerkelléket vásároltam az elmúlt két napban, hogy csak na! Elöljáróban elmondom, hogy többek között lesznek nyárváró matrózos és néphagyománykövető-tisztelő matyó ékszerek is; és még soksok mááás.... Nagyon várom, hogy elkezdhessem velük a munkát! Remélem ti is:)


A matyós dolgokat "jól" kitakartam, pedig nagyon szépek.... -.- *.*

Na, akkor hajrá...készítsétek a képeket, én pedig az ékszereket...!:)) És, ne feledjétek, hogy az 50%-os akció is újraindult (részletek az előző posztban!) De mindjárt kiteszem az akció képét az oldalsávba is...


2012. április 7., szombat

Kópia bagoly:)

A mai bejegyzésben a legújabb büszkeségeimet mutatom meg Nektek, amelyek a  volt kolleganőm kérésére készültek:))
Van ez a mostanában trendi "bagolyos" nyaklánc...és azt kellett megvalósítanom zsugorkából. Nagyon izgultam, hogy sikerülni fog-e, hiszen külön darabkákból kellett nekem is megvalósítanom; de a zsugorka picit kiszámíthatatlan ezt illetően, mivel zsugorodás közben valamelyest deformálódhat, és szurkoltam, hogy annyira azért ne tegye...! Hallgattak rám, szerencsére:D

Az eredeti:
 by Habosbabos:


Nekem nagyon megtetszettek:)))
Ti hogy vagytok velük??

2012. április 5., csütörtök

irodai poszt...:$

Ne haragudjatok, hogy mostanában ennyire ritkán jelentkezem, de nagyon sok munkám van, edzeni is járok minden nap, és persze megrendelések is érkeznek; amik ugyan elkészülnek időre, de arra, hogy itt a blogon be is mutathassam őket ritkán jut idő; vagy, ha jut is, akkor az energia van fogytán.... úgyhogy bocsi, de igyekszem!

Most is egyszerre több ékszert szeretnék megmutatni nektek, amelyek mostanában készültek, főként megrendelések...sajnos új, saját ékszeren agyalni, és azok kivitelezésére se marad időm, pedig azért ötleteim vannak, persze...de ezzel is igyekszem, hiszen rengeteg új dolgot szeretnék megvalósítani; pl. a korábban említett fekete zsugorfóliát is szeretném már végre kipróbálni!

Na, de egy szó, mint száz, mutatom az ékszereket, hiszen mindenkit ez érdekel, és erre várt(?)....remélem!:)


Ez az apró mobildísz párocska egy ismerősöm rendelésére készült, aki a közeljövőben elviszi az anyukáját álmai nyaralására Barcelonába; és azért írt nekem, mert szeretett volna a közös élményen kívül egy kézzel is fogható közös emléket erről a kalandról. Így készült el - együttes ötletelgetés után - ez a barcelonai látképet ábrázoló mobildísz duett, amiket egyenként én festettem meg a két kis kezecskémmel:) Nem volt túl egyszerű, mert a körök átmérői mindössze 3 centisek, úgyhogy elég miniatűrbe kellett megvalósítanom; de szerintem nagyon jól sikerült. Kedvenceimmé is váltak ezek a "medálok", nemcsak a minta és a velük járó kihívás, hanem a gesztus miatt is. Szerintem ez(ek) nagyon szép ajándék(ok) anyának, lányától!:))) Ezúton kívánok nekik nagyon jó utat, és kellemes időtöltést! 

Ez a pávás nyaklánc is ugyanennek a lánynak, Eszternek készült, mert nagyon megtetszett neki a facebookomon található képek között ennek egy korábban elkészített változata; és elmondása szerint neki ez nagyon kellllllllllllll, mert az egyik - hasonló színekből álló kosztümjéhez pont illene; illetve további elmondása szerint hiányzott is a  "tökéletes outfitjéhez"...!:)))
Remélem mutat majd képet a szettjéről, nagyon kíváncsi vagyok... gyönyörű lehet az a kosztüm!



És, most egy kicsit más... Új névjegykártyáim vannak! Bár a régiekről nem is mutattam képet, de azok nem is olyan érdekesek, mert sajna fekete-fehérben készültek.... Ezeket egyébként apukámmal közösen terveztük, és ő is készítette el őket, mert mellékállásban reklámanyagok készítésével foglalkozik:) A középső névjegy egyébként nem hibás, csak pont úgy vetül rá a vaku fénye, hogy kitakar egy részt a szövegből....jobban sajna nem tudtam fotózni, mert a laminálás miatt így is úgy is fényesedett valahol, akárhogy variáltam a fotózáskor, vaku nélkül meg nagyon sötét lett volna... Egyik barátnőm is tervezett nekem egy nagyon szép névjegykártyát, ami egyedi is, különleges, de az majd egy későbbi sztori, mert nagyobb befektetést igényel...:$ Minden esetre nagyon szeretnék majd egyszer olyat is osztogatni nektek!:))


És, végül egy újabb ékszer-adag, ami mind egy helyre fog majd menni!:)) A fotózáskor még lánc nélkül pózolnak a medálok, mert ez idő tájt még vártam az alkatrészcsomagomra, ami mára már megérkezett szerencsére, így be is tudtam fejezni az ékszereket!:)


Ennyi lenne egyelőre, amit meg tudok mutatni, illetve a fb-oldalamon láthattok egy egészen friss ékszer-párt, amit nem bírtam ki, hogy ne mutassak meg....de majd ide is fel szeretném tenni, ha lesz időm fotózni. Azt csak a telefonommal kaptam le...de ha ti se bírjátok ki, akkor ugorjatok át a http://www.facebook.com/hbsbbs-ra, és csekkoljátok!:)

El is köszönök mára, mert egyébként dolgozom, csak volt egy kis nyugi az irodában (végre)...gondoltam posztolásra fordítom:$:)))

Legyen szép napotok!