2011. április 1., péntek

Hab a tortán, és a kollekció

Szó szerint:)
Kipróbáltam egy PopCornPen nevű tollat, aminek olyan a "tintája", hogy hő hatására felpuffad, és egy kicsit szivacsos állagú dolgot eredményez...Ezt a furi csodacuccot én most tejszínhabként próbáltam ki egy muffin tetején, amit aztán meghintettem csillámporral is, hogy még kívánatosabb legyen:)


Kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá? 
Gyártsak több ilyet?

...És, ha már tesztelés van, akkor bemutatom a kollekció-tervemet is, amit facebook-on már megosztottam, de a vélemények terén hátha itt a blogon több sikerrel járok... valamiért nem mertek megszólalni, pedig nem harapok:) 
Szóval, a kollekció...egyelőre a mood&charm nevet kapta, de várom az ötleteket erre is, na meg arra, hogy szerintetek milyen medálokat rendeljek hozzájuk? Valamint milyen szavakat látnátok még szívesen? Utólag eszembe jutottak olyanok is, hogy "hope"(remény), "trust"(bizalom), neveket is lehet, stb... :)
Elkészítettem ebből is egy prototípust a "love"-hoz, sajnos a többit egyelőre lehetőségem sincs befejezni a végleges koncepció szerint charm-okkal együtt, mert nincsenek :) :( ...Ezért kérném a Ti segítségeteket, mert szeretném, hogy legyenek, de milyenek? Etsy-ről rendelnék, de akkor olyat, ami nektek is jó lenne. 

Íme a félkész kollekció: 

"Lone"(magány), "Fate"(sors), "Dream"(álom), "Love"(szerelem), "Hate"(gyűlölet), "F*ck"(****) 

Izgatottan várom a véleményeteket és az ötleteiteket:)

4 megjegyzés:

  1. jujj, a muffinos nagyonjó! :)) csinálj még ilyet!

    VálaszTörlés
  2. Mimi drága! Jog órán ülve....XD magányosan nézegettem a muFFinos gyűrűket(L) gyönyi:D Kell egy ilyen *-*
    Nagyon szééép *-*
    Ügyes!!!!

    VálaszTörlés
  3. Drága Hencsi, nagyon örülök, hogy "velem" szórakoztatod magad jogon:D Az pedig külön öröm, hogy tetszik a gyűrű^^ Holnap megyek Egomba, szándékomban áll zsugorfóliát vásárolni ottlétem alatt, mert kifogyóban vagyok...szóval akár lehet is róla szó, hogy elkészítem Neked...az azóta is ígért hópehely-füli pótlással együtt (eszembe van ám, csak időm nem volt még rá....)

    A koliban megbeszéljük a részleteket!^^ Addig is millió cuppanós puszi!!!*.

    VálaszTörlés