2010. november 25., csütörtök

ilyen-olyan

Egy kis téli, egy kis nyári, egy kis retró, és egy............ Ti milyen jelzővel illetnétek?
A szivárvány olyan vidám, kedves lett...és általa rájöttem: most, hogy itt a tél, úúúgy de úúúgy várom már megint a nyarat; és remélem a Ti napjaitokba is lop egy kis színt, kedvet - ha csak képről is (de megvásárolható ám:P)!





Most nem készítettem új ékszert, mert beadandókat és előadásokat gyártottam egggész nap...a maradék kis időmben pedig a szobatársaimnak kezdtem el a búcsú-és karácsonyi ajándékaikat készíteni, mert ők már lassan végleg itt hagynak engem, és a főiskolát is:( Különleges meglepetéssel készülök a számukra, remélem jól fog sikerülni... Majd megmutatom, amint kész.

Van egy rakat megrendelésem is, amikkel szintén haladnom kell, annak érdekében, hogy mindent befejezzek és leszállítsak még az ünnepek előtt...Nehogy már valaki ajándék nélkül maradjon?!:)
Itt meg kell jegyeznem:
 Annyira jó érzés, hogy milyen sokan rendeltek tőlem karácsonyi ajándékot a szeretteiteknek..!. És ráadásul sokan teljesen szabad kezet adtok; nagyon jó érzés, bár jobb azért, ha kapok 1-2 instrukciót, mert elég kellemetlen, ha kék ékszert készítek, és kiderül, hogy az ajándékozott ki nem állhatja ezt a színt...Értitek:) 

Köszönöm mindenkinek!

4 megjegyzés:

  1. Djágaszágom!!!
    Ismételten nem győzöm leírni, hogy mennyire jól sikerültek a fülbenyalók és egyéb kiegészítők:P
    A dolog pikantériája az, hogy láthattam, ahogyan készítette a művésznő:D
    És a hópihét vedd úgy, hogy már elkeltXD
    Póknyuszi:
    Tudodki:D

    VálaszTörlés
  2. Jajj e:D Kezdesz igazi groupiként viselkedni, de vigyázz...komoly párkapcsolatban élek:P
    Az ékszereim könnyű szerrel reprodukálhatóak, de igenigen: kiteszem a "SOLD"-táblát, ne izgulj:D
    Pókmajom:P

    VálaszTörlés
  3. HihihihihiXD
    Pasi nem akadály XD
    És nem reprodukálhatóak, bármilyen egyformának tűnnek, biztos hogy egyediek, amik kikerülnek a kezed alól...Úgyhogy le vagy szavazvaXD
    PÓKNYUSZI:
    Hencsi béjbi

    VálaszTörlés
  4. Ejjejj...:D És, végülis igazad van, mindegyik más egy kicsit végeredményben, de azért na! Ne dícsérj már ennyire:D Zavarba hozol...^^

    VálaszTörlés