2012. május 11., péntek

Ékszer, míg a szem ellát...

Mint ahogy azt a fb-on is említettem rengeteg ékszer készült az utóbbi időben, amelyeket eddig még nem volt alkalmam bemutatni nektek...sajnos rengeteget dolgozom mostanában, és a gépem is benyalt egy szép kis vírust (megint), úgyhogy a héten gépem sem volt; tegnap kaptam vissza.:)

Felesleges szócséplés helyett inkább kezdem is a bemutatót!

Ez a kitűző Mártinak, azaz Márti piercing&BodyMOD-nak készült (https://www.facebook.com/pages/M%C3%A1rti-piercingBodyM0D/134270970006048?ref=ts) méghozzá egy csere apropóján:) Én kaptam tőle egy pár fültágítót, mert felfigyelt a "segélykiáltásom"-ra facebook-on (eltört a tágítóm csavarja), ő pedig cserébe azt kérte, hogy lepjem meg valamivel, úgyhogy terveztem neki egy igazán "szakmás" kitűzőt...:D
Sajnos a képen nem látszik jól a kész ékszer - akárhogy próbáltam nem sikerült szépen fotózni -, úgyhogy csatolom a papírra vetett kezdőskiccemet, és a színes vázlatot is:)




Kicsit tetkós - kicsit testékszeres:)

A most következő füli pedig egy tehetséges lánynak készült, aki festőnek tanul az egyetemen! 
Az ecsetet fogpiszkálóból és gyurmából készítettem:D


Gondolom sokan ismeritek, de aki nem, az youtube-on rákereshet nyugodtan az Arc Nélküli Manusra; főleg, ha jókat akar nevetni.... Bár megmondom őszintén, én annyira nem vagyok oda érte, de ő lenne az. Megrendelésre készült:


Ez pedig egy fánkos gyűrű-füli szett, szintén megrendelésre készült. Korábban Kerékgyártó Bettina posztjában láthattátok már:


Ő pedig immáron Szalai Vikesz tulajdonát képezi. Szintén ismerős lehet innen a blogról, no meg az Orbit reklámból:) 


Ez a katicás gyűrű-füli szett a kolleganőm részére készült, aki a katica-gyűjteményét gazdagítandó kérte tőlem ezeket. A gyűrű peremét süthető gyurmából készítettem, ahogy a katicákat is.


Pixelpacis gyűrű:


Ez a virág és a béka szintén megrendelésre készült az egyik kolleganőmtől. Belőlük virágdísz lett; bele kell szúrni a virágföldbe vagy csokorba a hurkapálcát, és kész is:)


Jajj, őket most nagyon imádom. Olyan jó kis fülbevalók lettek...szerintem...:)))


...úgyhogy mivel én fülbevalót nem tudok hordani a fültágítóm miatt, készítettem magamnak egy habosbabos logós gyűrűt:D


Szintén megrendelésre készítettem ezt az igazán csajos, duplasoros nyakláncot, amin szinte minden van, amire egy lánynak szüksége lehet: gyémántgyűrű, rúzs, körömlakk - amelyekre, de főleg a rúzsra külön szeretném felhívni mindenki figyelmét...dagad a begyem, mert szerintem nagyon élethűen szuperre sikeredett:)). És, van még rajta táska is, cipő is.... meg egy-két szürke gyöngy is, hogy feldobjam az összhatást; bár ezek annyira nem érvényesülnek a képeken sajnos...


No, kérem....egyelőre ennyi futotta tőlem, de csak a blogposztot illetően. Ékszerből van még bőven raktáron azok közül, amik még várnak arra, hogy megmutatkozzanak; úgyhogy érdemes nézni a blogot....hamarosan jelentkezem!

2 megjegyzés:

  1. A festős füli a legjobb! :) A legelső medált, szerintem próbáld meg fehér alapon fotózni, mert a háttér nagyon elvonja róla a figyelmet! :):) de baró amúgy minden! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi:) Az első nem medál, hanem kitűző. Hm...igen, lehet jobb lett volna fehéren fotózni, csak stílusban hozzá passzoló hátteret akartam....sebaj. Már a gazdájához ért, úgyhogy így marad:)

    VálaszTörlés