2012. november 12., hétfő

Karácsonyi előkészületek

Igen, nálam már zajlanak az előkészületek, már ami az ékszereket illeti:)
Lassan, de készülnek az új csecsebecsék, bár annyira nem lesznek Karácsony-központúak, mert annyira nem szeretek tipikus/alkalmi ékszereket készíteni, amiket csak idényenként lehet viselni; de persze kicsit Karácsony-hangulatuk van/lesz:)))
Az ünnep közeledtére való tekintettel akciót is hirdettem a facebook-on, ami minden, és bárhonnan jövő rendelésre vonatkozik:Előttük azonban  szeretnék megmutatni egy rendelésre készült ékszert, amit Meskán rendelt tőlem egy fiú.
Annyira jó, hogy nem csak rábökött egy ékszerre, hogy ezt szeretné, hanem nagy gondot fordított arra, hogy  az ékszerek minél egyedibbek legyenek. Nem tudom, hogy ebben a saját  vagy a barátnője fantáziáját használta-e, de így, általa született meg a kalocsai mintás hintázó kislány nyaklánc, és a kulcstartó is:Készült még egy ékszer, amire most nagyon-nagyon büszke vagyok, szerintem állati szuper lett, de azt sajna majd csak szerda után mutathatom meg, nehogy lelepleződjön az ajándékozott előtt... már annyira várom:D

No, de most már mutatom a Karácsonyias ékszereket, amelyek inkább forró csoki variációk, hideg téli estékre...:
...de van itt habcsókos bedugós füli is...,


...és a kihagyhatatlan Mézi: gumicukor gombocskákkal:))))


Facebook-on még töb Karácsonyi ékszer közül szemezgethettek, és hamarosan a Meskán is:)))
Az elkövetkezendő napokban még több ékszerrel szeretném bővíteni a Karácsony repertoárt, de külön kéréseket is szívesen teljesítek ám! 

Milyen karácsonyias ékszernek örülnétek??:)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése